Wat leuk dat je rond kijkt op mijn website, welkom! Ik ben Leonore Vos, 22 lentes jong en vol met ambitie. Ik ben gek op gezelligheid, lekker eten (vooral chocola is één van mijn guilty pleasures!), reizen, dieren, de zee en spontane acties. Zolang ik mij kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in fotografie. Logischerwijs dat ik er altijd al van gedroomd heb om fotografe te worden. Ik ben jong begonnen met een simpele camera en kleine opdrachten en ondertussen uitgegroeid tot allround fotografe waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. In 2012 heb ik een opleiding aan de Fotovakschool te Apeldoorn gevolgd om de fijne kneepjes van het vak te leren. Daarnaast volg ik regelmatig workshops om up to date te blijven van de fotografie wereld en natuurlijk om mijzelf te blijven ontwikkelen.

 

Als er aan mij gevraagd wordt wat ik het liefst op de foto zet, dan ben ik tegenwoordig snel met mijn antwoord: het liefst fotografeer ik mensen. Of het nu om mensen in een zakelijke setting gaat, om iemand die zijn hobby uitoefent, een mens in combinatie met zijn dier, of het vastleggen van de liefde tussen mensen. Het inspireert me. Ik haal er nieuwe energie uit. Het maakt mij gelukkig. Ik vind het altijd weer fantastisch om vast te leggen hoe uniek en mooi elk mens op zijn eigen wijze is. Naast een mooie, liefdevolle en/of romantische reportage, heb ik ook een scherp oog voor zakelijke (portret)foto’s. Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op voor een afspraak op maat!

 

- “What i like about photographs is that they capture a moment that’s gone forever, impossible to reproduce.”-  K. Lagerfeld

 

Over Mij

© by Leonore Vos Fotografie 2015

Designed by MD Productions

Follow me: