Kwalitatief goede foto’s zijn een must voor ieder bedrijf. Denk hierbij aan foto’s van producten,  portretfoto’s van de werknemers, persfoto’s of foto’s voor een brochure/magazine. Opvallende foto's zijn onmisbaar en kunnen jouw bedrijf succesvoller en professioneler maken.

 

Een goede foto trekt de aandacht en dat is natuurlijk precies wat je als bedrijf of organisatie wilt bereiken! Daarnaast geven portretfoto’s van medewerkers een bedrijf een persoonlijke touch. Mensen krijgen een beter beeld met wie ze zaken doen en dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Let maar op, potentiele klanten zullen dankzij de zakelijke (portret)foto’s eerder contact opnemen en een afspraak maken.

 

Als bedrijf kun je uiteraard bij mij terecht voor fotoreportages op maat. We bespreken de wensen, stijlen, ideeën en het eindresultaat dat je voor ogen hebt. Op deze manier kunnen we samen een steengoede reportage neerzetten. Aan de hand van deze punten stel ik een vrijblijvende offerte samen. Interesse? Neem dan gerust contact met mij op!

 

BEDRIJVEN

© by Leonore Vos Fotografie 2015

Designed by MD Productions

Follow me: